bbxbryggan
Kan jag lägga ut bryggan själv?

Ja. Själva ramen väger 39 kg (44 med stolpar). Ställ dig inne i ramen när du ska bära och sök reda p...

Relaterade innehåll

Båtbrygga Brygga med soldäck

Badbrygga med möjligheter

Kort eller lång? Smal eller bred? Båtförtöjning eller inte? Du bestämmer! Om du behöver en ny badbrygga till tomten eller badplatsen har du kommit helt rätt. Vår brygga passar utmärkt för badfantasten likväl som badkrukan. Vår fasta brygga har en upphöjning som ger känslan av att vara på land vilket passar den som inte riktigt är vän med den gungande sjön samtidigt som vattnet bara är på armslängds avstånd. Du kan själv välja om du vill förankra båten vid badbryggan eller ha ett läckert soldäck för att utnyttja hela BBX-Bryggans kapacitet.

Barnvänlig badbrygga

Vår brygga är även ett barnsäkert alternativ då konstruktionen med en uppbyggd brygga minimerar risken att barn fastnar under bryggan, med traditionella flytbryggor som ligger på vattnet finns det alltid en risk att barn kan ta sig under bryggan och fastna. Halkrisken är även mindre på BBX-Bryggan då den inte kan tilta. 

En brygga anpassad för just dig

Det finns valmöjligheter som badstege eller trappa och du väljer själv om du vill ha ett räcke på din brygga. Vi erbjuder anpassade bryggor och med den lätta aluminiumkonstruktionen kan du enkelt helt själv ta upp bryggan när badsäsongen är över och förvara den på säkert avstånd från höststormar och vinterisar tills dess att det är dags att hoppa i vattnet igen.

Att bryggan är uppbyggd av moduler på 5 meter ger er valmöjlighet att själv bestämma längden på bryggan utefter just er badplats. Du kan även välja om du vill ha en brygga med vinkel eller om du vill ha smala eller breda sektioner. Visar det sig att du behöver längre brygga än du först trodde kan du enkelt förlänga din badbrygga genom att köpa till fler sektioner. Stabiliseringstag medföljer anpassat efter behov vilket gör att du kan ha en relativt lång brygga utan att bryggan blir instabil.

Tillbehör

Y-bommar Badstege till bryggan Båtbojar Räcken Stege/Trappa

Innan du beställer din anpassade brygga