bbxbryggan
Jag har dyig botten. Hur gör jag då?

Beroende på hur dyigt det är ser man till att skaffa en större yta för stolpen att vila på. T ex om ...

Bryggor från BBX-Bryggan

BBX-Bryggan är en egenutvecklad bryggmodell som är ett enklare och billigare alternativ till många andra bryggor och brygglösningar. Bryggan består av moduler på 5 meter som man själv bygger ihop vilket ger en viss frihet att själv bestämma längden, bryggonstruktionen är även möjlig att handikappsanpassa.

Fördelarna med våra bryggor

Våra bryggor är konstruerade i aluminium består av en ram, trätrall och stolpar med gripklor vilket gör den till en fast brygga som är stabil att gå på. Bryggan är lätt att lägga ut och du kan placera den i princip vart som helst. Våra bryggor är dessutom enkla att ta upp för förvaring under vintern vilket ökar bryggans livslängden. Det enda underhållet som krävs är att träet regelbundet oljas in.

Fasta bryggor från BBX-Bryggan har flera fördeler gentemot vanliga flytbryggor. Flytbryggor behöver vara tunga för att de inte ska sjunka när man går på dem detta medför att det är ett fysiskt tungt arbete att flytta på eller ta in en flytbrygga inför vintern. Våra bryggor är stabila utan att för den skull vara tunga, de är konstruerade så att man ensam enkelt skall kunna bära och hantera bryggan.

Bryggor i trä och aluminium

I våra bryggor möter aluminium trä och vilket gör vår smidiga och enkla brygga inte bara funktionell och praktiskt - utan snygg också! Bryggan kan användas som både badbrygga och båtbrygga eller en kombination av de båda. Vi tillverkar även y-bommar för båtförtöjning men detta är inte ett måste för att kunna angöra vid bryggan.

Problemfritt bryggägande helt enkelt!

Förutsättningarna att få bygglov för att sätta upp bryggan är bästa möjliga och vi ger dig rådgivning inför ditt bryggköp oavsett om du redan bestämt dig eller just börjat fundera på att köpa brygga. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har funderingar, både före och efter köp. Allt för att ditt köp av brygga ska vara så tryggt som möjligt.

Bland våra bryggtillbehör hittar du olika bryggtillbehör till din brygga. Räcken, trappor, förtöjningsringar m.m. Här besvarar vi olika frågor som kan tänkas dyka upp i era funderingar. Skulle ni inte hitta svar på era frågor här på hemsidan eller vill prata med oss personligen är ni varmt välkomna att höra av er!

Innan du beställer din anpassade brygga